Telefoonnummer

06-14725479 

Maandag t/m zaterdag van 8.00 uur – 20.00 uur

info@fietshuizen.nl

Telefoonnummer leveranciers en administratie:

06-10245339

Neem contact met ons op

Telefonisch:

Je kunt ons op het eerst genoemde bovenstaande telefoonnummer bereiken. In het eerste contact wordt gekeken naar wat het probleem is, naar het soort fiets en de eventuele materialen. Als blijkt dat alle onderdelen aanwezig zijn, kan de reparatie gepland worden op een door u aangewezen locatie.

Uit het gesprek kan blijken dat er materialen besteld moeten worden. Op het moment dat deze binnen zijn, wordt er weer contact met je opgenomen voor het plannen van een vervolgafspraak.

WhatsApp:

Op het moment dat je niet kunt bellen, maar wel berichten kunt verzenden en/of kunt ontvangen, kunt je ons ook bereiken via WhatsApp. Het is voor ons belangrijk een goede beschrijving van de fiets en de problemen te krijgen. Daarom is het goed om naast een omschrijving ook een foto aan het bericht toe te voegen. Aan de hand van deze gegevens wordt er, indien mogelijk, de zelfde dag nog een afspraak gemaakt. Het verloop van handelingen is verder gelijk aan telefonisch contact.

E -mail:

Via het bovengenoemde e-mailadres je aangeven wat er met uw fiets aan de hand is. Zorg ervoor dat je naast het probleem zoveel mogelijk details van de fiets benoemt. Daarbij moet je denken aan het soort fiets (stadsfiets, opa/omafiets, transporter, enz.), het aantal versnellingen dat de fiets heeft en of de fiets een open of gesloten kettingkast heeft. Net als bij het gebruik van WhatsApp is het wenselijk een foto aan de omschrijving toe te voegen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Aarzel niet en neem contact met ons op via bovenstaande mogelijkheden!

* Alle bovenstaande vormen van contact kunt u gebruiken voor zowel het inwinnen van informatie als het maken van een afspraak!

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.