Werkwijze

Zodra er problemen met de fiets zijn, kun je contact opnemen met Fietshuizen.

Dit kun je doen per telefoon, WhatsApp of e-mail. 

Tijdens het eerste contact wordt het probleem in kaart gebracht, wordt er gekeken om wat voor een fiets het gaat en gekeken of de benodigde materialen aanwezig zijn.

Indien dit het geval is, komt een monteur op een door u aangegeven plaats de fiets dezelfde dag nog repareren. Mochten de onderdelen niet aanwezig zijn, kunnen deze besteld worden.

Zodra de materialen binnen zijn, wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Leenfiets

Wanneer mocht blijken dat de fiets voor langere tijd ter reparatie staat, bestaat de mogelijkheid een leenfiets mee te krijgen. Uiteraard alleen gedurende periode dat je geen gebruik kunt maken van de eigen fiets.

Naast reparaties worden er ook losse onderdelen verkocht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een veel voorkomende vraag is of wij banden plakken. Dit doen wij alleen in uitzonderlijke gevallen. Om je toch op weg te helpen, is onderaan deze tekst een film met plakinstructie geplaatst. Mocht je aan de hand van instructies nog vragen hebben of materiaal nodig hebben, kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Hieronder volgen de prijzen die wij hanteren voor plakmateriaal:

  • Plaksetje Simson € 6,-
  • Losse plakkers 25mm (8) € 5,-
  • Losse plakkers 33mm (8) € 5,-
  • Solutie € 3,50


Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

P.S. Indien wij niet bereikbaar zijn, kun je later nog eens proberen of een bericht via whatsapp ersturen. Je wordt dan zeker teruggebeld.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.